måndag 31 december 2012

Ett löfte & en önskan...


Så var denna årstidscykel inne på sista versraden... och den kommande väntar med oskrivna blad...

Således dags för en upprepning - avgivande av mitt nyårslöfte. Och, ja: det blir ännu en återanvändning. Är nöjd med löftet. Dessutom tycker jag mig kunna säga det vara ett av mina främsta signum...

...alltså: 

Jag lovar att fortsätta göra mitt bästa för att ifrågasätta till synes självklara föreställningar, det för givet tagna och det oreflekterade som florerar bland oss, oavsett om det sker inom ramen för media eller bara är en vanlig konversation mellan människor - vilket självfallet inkluderar mig själv!

Härmed vill jag bara önska er alla ett...

...med allt vad det innebär!!!


3 kommentarer:

 1. Återanvändning är bäst! :-)
  Prima löfte du har. Jag kör också med mitt "samma", ja alltså att inte lova något som jag inte kan hålla. :-P

  Önskar dig dito, asså ett goare nytt år...
  Fridens liljor

  SvaraRadera
 2. Gott Nytt till dig, blev glad av att se dig igen! Jag drar som alltid en suck av lättnad när det blir den 2 januari och ingen längre frågar vad man ska göra eller gjorde den där endaste kvällen. Det där får mig att låta mycket mer osocial än vad jag är, men varför pressen på att festa och vara omgiven av vänner ska kännas så stor för mig just då, det är mitt ständiga decemberångestifrågasättande. Varje dag är framtid, är början på något nytt, för alla, alltid. Varje dag!

  Fast jag tycker om att önska människor allt gott, det gör jag :) Så allt gott till dig!

  SvaraRadera
 3. Kloktok: recycling!! Alltid!! =)

  Allt gott, min vän!


  Regnnatt: känslan är ömsesidig, kära bloggkollega! Ja, suck! Känner delvis igen det där med "press på att festa & dylikt"... ...försöker i möjligaste mån styra mig själv i den riktning som gör att jag finner mesta möjliga inre harmoni. Har exempelvis hänt ett par gånger att jag valt att fira nyår alldeles by my lonesome!

  Och det ligger så baskat mycket i dina tankegångar beträffande "varje dag"!

  Ha det bäst! =)

  SvaraRadera