lördag 6 november 2010

Tömd...


Känns lite som att ropa "vargen kommer"...

För bara några veckor sedan deklarerade jag idétorka och att denna skulle vara övergående. Men, jag har den senaste tiden börjat känna av en viss leda beträffande analyser och ifrågasättanden. Mina batterier är urlakade, bränsletanken är tömd. Jag vill verkligen känna den där hungern efter ifrågasättande igen...

Hur lång tid detta kan tänkas ta vet jag inte. Och den här gången vill jag vara hundra på att det är en solid "återkomst" - inte hackig som jag själv har upplevt det sedan senaste "dippen". Samtidigt har också ett dåligt samvete börjat infinna sig, till följd av att jag känner mig inte längre ha varit så aktiv i kommenterandet på mina bloggkollegers sidor (feedback av alla de slag är viktig)... För det ber jag om överseende.

Det som dock mest har börjat påverka min situation, är att jag allt starkare känner att jag kommit in i en period då jag bara vill "berätta" - ägna mig åt verklighetsflykt (och på så vis rå lite mer om mig själv). Och det ämnar jag delvis göra på min andra blogg: Mys och rys. Känner ni för det är ni varmt välkomna dit...

...annars: på återseende - och må väl tills dess...

Kram på er alla!!

9 kommentarer:

 1. Det finns ingen anledning till att du ska ha dåligt samvete Robert. Jag tycker det är intressant att följa dina intelligenta tankar, och att diskutera dem med dig.

  Periodvis blir hjärnan tömd, (vilket jag tror är nyttigt) och vill göra nåt annat. Och då ska man lyda om man vill må bra.

  Ägna dig åt berättandet, (talang saknas icke har jag märkt) om det är det du vill göra.
  Hur som helst, ha det bäst!

  SvaraRadera
 2. Bäste kuz, jag fattar precis. Och jag säger som Conny, släng genast ditt dåliga samvete över bord. :-) Jag ska se vad du har för fuffens för dig på Mys och rys. Stor kram från Živo Srebro.

  SvaraRadera
 3. Jag förstår förstås ... har själv "varit där" ... är där ibalnd på morgonen när jag vaknar och så har det "gått över " till lunch.

  Ha det ... med din andra berättar-sida!

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Conny: värmande & smickrande! Tackar ödmjukast!

  Allt gott!


  Elin: kram tebaks, kusin med zlato srce! =)


  Lovely Bird: tack, damen!

  Och kram på dig med!

  SvaraRadera
 5. Nämen då! Inte behöver du ha dåligt samvete! Blogginspirationen varierar nära på som årstiderna gör:) Å periodvis går även en KLoktok in i bloggpaus eller skrivide... när skrividéer saknas eller bara allmän oinspiration infinner sig. Å nu har jag en sådan period. Det blir sporadiskt bloggeri. Mest för att jag har mycket att stå i irl.

  På återskrivande, absolut!:)
  Ha det bäst och sköt om dig.
  Bamsekram

  SvaraRadera
 6. Detsamma, kära kloktok!! =)

  SvaraRadera
 7. Jag saknar dig. Men skriv inte ett enda ord här en enda minut innan du känner för det! :-)

  SvaraRadera
 8. Marie & Elin: värmer, vännerna!! Är dock tebax på banan och känns aningen lustigt att mitt nya inlägg kom samma dag som era goa deklareringar! :)

  SvaraRadera