tisdag 12 april 2011

Det är kul att svära i sin egen kyrka - för andra gången!!!


Tänkte inleda min nya bloggtripp som den senaste abrupt avslutades...

Tycker som sagt det är kul att kunna driva med mycket av det jag själv håller för "heligt". Kort och gott står nästa råkkgäng på tur att få en släng av den parodidrypande sleven.

Queen tillhör de största inom den hårdare råkkens släkte. Freddie Mercury (1946-1991) var en fantastiskt sångare och Brian May en intressant gitarrist, vars självdesignade bräda hade ett verkligen eget sound. Den bredd som gänget representerade har knappast många andra lyckats matcha: från ren Speed Metal, via rak råkk, till disco och funk. Färgrikare kompott får man sannerligen leta efter.

Stycket som kommer att presenteras i först seriös version, följt av parodin, har säkerligen de flesta en viss hum om. Deras mest kända låt, bredvid We will rock you och We are the champions, är sannolikt den månggenrerepresenterande Bohemian Rhapsody.

Alltså... mycket nöje!!3 kommentarer:

 1. He, he... Kloktok tackar för gott skratt. Tyckte version 2 hade en intressant text. ;-)
  Queen känner jag till lite och instämmer i att de hade en synnerligen bred repertoar. Åtminstone vad gäller de låtar jag hört...

  Diggar också att du driver med det du håller för "heligt". Det tyder ju på att du är begåvad med en stor dos självdistans och humor. Å det är egenskaper som inte går av för hackor! :)

  Sköt om dig hörru!
  Fridens liljor & kramen

  SvaraRadera
 2. Haha, galet!

  Queen ligger mig varmt om hjärtat som du säkert känner till. Väck mig halv 4 på morgonen och jag kan sjunga hela Bohemian Rapsody utan att missa en ton! (nåja)

  Helt fantastiskt vilken bredd Queen hade, och så nyskapande inom rockmusiken dom var! För att inte tala om Freddie's röst... som var så unik att motstycke fortfarande saknas...

  Tack för påminnelsen!

  SvaraRadera
 3. kloktok: Mitt nöje!! ;) Asch, du... nu bidde jag litta förlägen... Men, stort tack!! =)

  Kram tebax, kloktokstös!


  Pia: Jupp, ett riktigt fenomen det där gänget. Nöjet för övrigt på min sida! =)

  Ha´t gött!!

  SvaraRadera