måndag 4 oktober 2010

Ett medicinskt under!


Med tanke på den verklighetsuppfattning och världsbild som Jimmie & Anhang inkarnerar och representerar, så måste de tillhöra en kategori som fullkomligt är befriad från möjligheterna att drabbas av klaustrofobi...

Herrejösses och ett antal andra gudomligheter på en gång! Det här är ju ett fantastiskt tillfälle som bara inte får missas av vare sig läkar- och psykologvärlden, folkhälsoinstitutet och näringslivet! Ingen tid att förlora! Bara att starta forskningsmaskineriet... källmaterialet är så offentligt som en riksdagsplats bara kan bli! Det ultimata botemedlet för cellskräck kan inte vara långt borta...

Undrar om man har blivit en kandidat till nästa års nobelpris i kategorin medicin?

Va´? Hybris? Vem?

Jag?


11 kommentarer:

 1. Your Majesties, Your Royal Highnesses, Distinguished Members of the Nobel Committee, Ladies and gentlemen, friends! The 2011 Nobel Prize for medicine goes to Mr Robert Strgar for his work on 'how to cure claustrophobia'. Give him a big hand!!

  SvaraRadera
 2. ... a big big hand ...

  and a

  hug!

  SvaraRadera
 3. Elin: ...öh... betyder det här att jag måste ha frack? Jag menar, är pingvinutstyrseln grundlagsfäst??

  Hursomhelst... stor kram, "kusin" knasboll! =)


  Lovely Bird: stor kram tebax!! =)

  SvaraRadera
 4. Kloktok tycker det vore intressant med lite forskning på denna klaustrofobi.:D Sedan skulle jag nyfiket även vilja ta del av en definition på vad Jimmie & co anser vara typiskt svenskt vad gäller härkomst, matvaror, maträtter, dryck, film, musik, tv-program, bilar, kläder etc.
  Kan du fixa det, så ska jag nominera dig till nobelpriset!;-D

  Fridens liljor

  SvaraRadera
 5. Misstänker att Jimmiepågen svarat svävande...

  Skämt åsido... det finns en del litteratur som ger svar på några av dina frågor. Rekommenderar varmt följande två titlar (såvida du inte redan har tagit del av dem): "Jag är inte rabiat. Jag äter pizza" av Sydsvenskanjournalisten Niklas Orrenius; "Sverigedemokraterna in på bara skinnet" av Ekoredaktionens politiska reporter Pontus Mattsson...

  Tycker man får en hel del kött på benen vad gäller de "endemiska"...

  Trevlig kväll! =)

  SvaraRadera
 6. Pingviner är fina. Finare på Sydpolen än i Blåhallen... :-) Med andra ord: skippa fracken och kräng på dig fjällrävenjackan - som du brukar?

  SvaraRadera
 7. Kuriosa: jag har en fobi som ligger nära klaustrofobin, alternativt är en sorts dito. Jag säger bara: folkträngsel. Fy fan, jag får ångest light bara vid tanken. Så var det med det. :-)

  SvaraRadera
 8. Inte utan att man skulle vilja se vad dom gör på sina fritider, för den studien vore väl en studie i den rätta svenskheten vad gäller allt det där om vanor och talesätt.
  Men varför var J.Å's ögon så distinnkt stirrande utan uttryck i går, på valnatten tycker ajg allt att han hade fått lite liv i dem men nu är den illusionen ett minne blott.

  SvaraRadera
 9. Elin: ja pingviner är i sanning både fina och fascinerande! Fjällrävenjacka? Min har blivit så utsliten att det är dax att skaffa en ny (eller en mosvarande - med eller utan varumärke)... Föredrar dock min jeansjacka eller skinnpajen (metal du vet)! =)

  Folkträngsel? Hoppla... då trivs du inte på exempelvis konserter, eller på systematiska bolaget en fredagkväll??

  Mrs S: jättevälkommen hit! =)

  Ja du... jag hade också gärna tagit del av en dokumentär om deras fritidsvanor? Mest för att se hur fördomsfull jag själv eventuellt är... =)

  Allt gott!

  SvaraRadera
 10. Ah... Metal? *tänker efter* Japp, den bilden stämmer för mig. Vi har inte talat om musik än; det slår mig nu. :-)

  Låt mig säga så här. Det var på en konsert denna fobi utvecklades. Nyckelord: utprånglade falska biljetter, för mycket människor, jag mycket ung, folkmassa, pöbelkänsla, masspsykosvarning, andnöd. Jajaja, länge sen, men panikkänslan sitter kvar som ett kroppsminne. Alltså - det är inte antalet människor som är relevant, utan hur trångt det är och hur galna de blir.

  Bolaget vågar jag gå till, ja. :-)

  SvaraRadera
 11. Det där lavinartade fårflocksbeteendet kan få det starkaste tålamod att tryta. Känns verkligen igen!

  SvaraRadera