söndag 9 januari 2011

Söndagsslött...


Har under eftermiddagen sorterat i villervallan av anteckningar och halvfärdiga texter. Snörper i skrivande stund på munnen åt den totala brist på vilja till organisering, strukturering och ork att slutföra tankegångarna, vilket förföljt mig alltsedan middagstid. Inte ens en timmeslång promenad och lite extra tillförsel av syre i skymningen hjälpte upp.

Det mest irriterande är det faktum att poletten klinkade ner i maskineriet först nu på kvällskvisten; insikten om att hjärnan helt enkel önskar vila just under "vilodagen". Så, vad fanken, slapphjärna... Inse att ditt undermedvetna redan vid uppvaknandet enbart startade de nödvändigaste reglagen så att kroppen precis skulle kunna verka tillfredställande nog, för att inte säcka ihop då den lämnade bädden.

Okej... bjuder istället på två snuttar musik jag finner passa en kväll som denna. Njet, det är inte gäng som skapar musik inom den hårrda råkkens ramar. Jupp, lyssnar definitivt på annat än den ömsinta brutalitet som hårrd råkk i mycket står för. Det får helt enkelt duga denna slöa söndag...

Ha en mysig avslutning på veckan och en trevlig på den kommande!

Kram från en som har de grå cellerna på semester - vi möts igen på måndag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar